Uw logo bedrukken op textiel.

Wilt u uw bedrijfskleding, werkkleding of ander textiel laten voorzien van een professionele bedrukking dan bent u bij ons op het juiste adres. Bedrukken zorgt voor meer herkenbaarheid en uniformiteit. We hebben alle apparatuur om kleding te bedrukken in eigen beheer. Dit houd in dat we flexibel en klantgericht kunnen werken. Van de kleding die wij bedrukken word ongeveer 75% voorzien van een flex-transfer. Deze flex-transfers worden onder een hoge druk bij een temperatuur van tussen de 150° en 200° doormiddel van een pneumatische drukpers aangebracht. Hiermee kunnen wij een optimale kwaliteit en wasbestendigheid garanderen. Voor en nadelen bedrukken.

Bedrukken

Binkie textielreclame kan voor uw bedrijf of vereniging veel betekenen. Wij kunnen uw bedrijfskleding of textiel voorzien van een logo of beeldmerk. Wij doen dat doormiddel van een bedrukking of een borduring. Hierdoor geeft u uw bedrijf en of vereniging de juiste professionele uitstraling waardoor het meer naamsbekendheid genereerd. Bedrukken is veelal de goedkoopste en snelste oplossing. Hiervoor zijn verschillende drukmethodes zoals flex en flock transferdruk, zeefdruk, en sublimatiedruk.  Bij ons kan iedere klant terecht van enkele tot grote oplage's.

Er kan op een grote verscheidenheid aan textiel gedrukt worden denk daarbij aan: jassen, mutsen, caps, polo's, sweaters, overalls, handoeken enz. Er zijn ook bepaalde situatie's waarbij u beter kun kiezen voor een borduring. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Voor en nadelen bedrukken.

Voordelen bedrukken bedrijfskleding:

  • Een groot aantal mogelijkheden
  • Kleine details ook goed toepasbaar
  • Kleine als zowel grote oplage's kunnen interessant zijn
  • Snelle levertijd

Nadelen bredrukken bedrijfskleding:

  • Wasbaarheid: tot 60 gr wasbaar
  • Mag niet over de bedrukking heen strijken
  • Het persoppervlak is altijd groter dan de bedrukking ,dit houd in dat er in bepaalde stoffen een persvlak zichtbaar kan blijven. 
Bedrijfskleding business
Bedrijfskleding horeca
Bedrijfskleding Healthcare
Bedrijfskleding workwear