Bedrijfskleding

Borduurmachines Binkie Textielreclame

Eigen borduuratelier.

Wij hebben het proces van begin tot het einde geheel in eigen beheer. Het voordeel hiervan dat wij direct in opdracht van de klant werken, hierdoor zijn wij flexibel, meedenkend en daarom kunnen wij samen met de klant naar een mooi eind resultaat werken.

Druktechnieken Binkie Textielreclame

Indruk maken.

Veelal krijgt u maar 1 keer de kans om een goede professionele indruk achter te laten bij uw klant. Een goede uitstraling zal u daar zeker bij helpen. Uw eigen bedrijfslogo op uw bedrijfskleding laten bedrukken of borduren is de manier om uw bedrijf te promoten. Wij helpen u daar graag bij. Wij geven aan wat technisch haalbaar is en denken daar graag in mee. 

 

Geheel in eigen beheer.

Sinds 2009 zijn wij begonnen met het bedrukken van textiel voor bedrijven verenigingen en particulieren. Al gauw bleek dit een succes te zijn , aangezien er ook veel vraag was om textiel te voorzien van een borduring hebben wij in 2010 besloten onze service uit te breiden met een borduurservice. Het bedrukken en borduren doen wij geheel in eigen beheer. Hierdoor zijn wij flexibel en is het mogelijk om snel op uw wensen in te springen. Ons doel is het streven naar een perfect eindresultaat.

Bedrijfskleding business
Bedrijfskleding horeca
Bedrijfskleding Healthcare
Bedrijfskleding workwear