Borduurmachines Binkie Textielreclame

Eigen borduuratelier.

Wij hebben het proces van begin tot het einde geheel in eigen beheer. Het voordeel hiervan dat wij direct in opdracht van de klant werken, hierdoor zijn wij flexibel, meedenkend en daarom kunnen wij samen met de klant naar een mooi eind resultaat werken.

Druktechnieken Binkie Textielreclame

Welkom

Binkie textielreclame is een bedrijf dat is gevestigd in Harderwijk en zich bezighoud met het bedrukken en borduren van logo's op textiel. Bij ons kan iedere klant terecht voor zijn /haar opdracht. Dat geldt voor enkele tot grote oplage's. Binkie textielreclame hecht veel waarde aan kwaliteit service en een scherpe prijs. De service die wij bieden is o.a. verkoop van promotie en bedrijfskleding en deze indien gewenst met uw logo en of tekst bedrukken of borduren.

Geheel in eigen beheer.

Sinds 2009 zijn wij begonnen met het bedrukken van textiel voor bedrijven verenigingen en particulieren. Al gauw bleek dit een succes te zijn , aangezien er ook veel vraag was om textiel te voorzien van een borduring hebben wij in 2010 besloten onze service uit te breiden met een borduurservice. Het bedrukken en borduren doen wij geheel in eigen beheer. Hierdoor zijn wij flexibel en is het mogelijk om snel op uw wensen in te springen. Ons doel is het streven naar een perfect eindresultaat.

Bedrijfskleding business
Bedrijfskleding horeca
Bedrijfskleding Healthcare
Bedrijfskleding workwear